CamperRoutes

De hoofdactiviteit van onze uitgeverij is het produceren en uitbrengen van reisgidsen met kant-en-klare routes voor camperaars

Cover_Normandie-Bretagne.indd CoverSpanjeHR_voorkant TOS_Cover

CamperRoutes – informatief en inspirerend

CamperRoutes zijn handzame reisgidsen op A5-formaat, voorzien van mooie, heldere kleurenfoto’s. De etappes zijn voorzien van een beknopte routebeschrijving, overzichtskaarten,  een opsomming van de hoogtepunten, een uitgebreide beschrijving van onze reiservaring en informatieve kaderteksten. Kortom geen traditionele reisgids, maar lekker vlot lezend verhaal dat aangeeft wat je niet mag missen langs de beschreven route.

De campings en camperplaatsen worden vermeld met alle bijzonderheden, GPS-codes en onze persoonlijke ervaring. Omdat we naast camperplaatsen ook veel aandacht besteden aan campings langs de routes, zijn de gidsen prima bruikbaar voor het reizen met de caravan.

Wij geven geen letterlijke routebeschrijving (hier links, daar rechts). We geven met beschrijvingen en kaartjes aan welke wegen we hebben gereden. We gaan er daarbij vanuit dat iedereen een goede kaart en eventueel een navigatieapparaat bij zich heeft.

Verschenen routegidsen:


Verschijnt begin 2019:

  • Met de camper door Schotland

 

Naar de website: CamperRoutes.nl